Tänud Madisele!
Käisin eile siis ka TightLine poes küsimas tolle nööri kohta, mida siin näitasin. Poe müüja, keeldus mulle toda nööri müümast. Suures plaanis rääkis sama juttu mida Madiski, et WF ikka oluliselt parem ja et DT üldse ei kõlba kuskile, kuid lõpuks jäi ikkagi see lahendus, et võtku ma ritv kaasa, mingu tema juurde, proovime ära mis toimib ja siis paneme selle ka peale. Väga meeldiv kogemus.
Käisin ka eile õhtul trenni tegemas Pirita jõel ja heited tulid juba päris kobedad oma praeguse lohviga. Teise kalda sain juba kätte
Tunnen kuidagi, et lennuka püük istub mulle. Mentorit mul ei ole. Vaatan netist õppematerjali, sirvin foorumeid ja püüan nähtut, loetut jõe ääres rakendada. Olen üldiselt alati olnud selline omaette pusija, oma vigadest õppija. Kuid seda nauditavam on ka tulemuste saavutamine.
Mikk, foorumeid jälgides tean, et olid kunagi osav forellikütt ka spinninguga ja mäletan väga hästi kui Sinult ilmus esimene pilt lennukaga püütud forellist. See andis mulle väga suure tõuke teha otsustavaid samme lennuka maailma sisenemiseks. Sinnani ma ainult mõtlesin sellest, et võiks ju ka proovida. Sinu progress on olnud minu arust muljet avaldavalt kiire ja eneselegi teadmata oled olnud Sina vähemalt ühele mehele ajendiks, võtta asi kätte. Nii et tänud Sulle. Ja ka paljudele teistele, kes jagavad teadmisi ja kogemusi.
Julget peale hakkamist kõigile algajatele.