Mina käisin nädalavahetusel mõlemal õhtul, vee äärde jõudsin kuue paiku ja olin kuni südaööni. Oleks kauemgi olnud, aga läks nii pimedaks, et landi lendu enam ei näinud ja ei hakanud riskima. Tundus, et kala oli kadunud, vähemalt nendel lõikudel, mida mina külastasin. Kaldal käis kaks ahventa ja kõik
Eile külastasin Loobu jõge ja hetke emotsiooniga sinna tagasi ei lähe, ootan tuju paranemist. Käisin läbi suhteliselt pikad lõigud Joaveski paisust kuni Tallinn-Narva mnt-ni. Landiga pole seal hetkel midagi teha, vesi madal ja heina täis, kallas kõrge ning rinnuni malts. Andis läbi murda, mitu korda käisin käpuli kuna lihtsalt ei näinud kuhu astuda. Vastas kallas tundus palju mõnusam nagu alati
Lõpus ei võtnud ritvagi kaasa, käisin ja vaatasin, kus-mis on ning kogusin infot järgmiseks korraks. Tõenäoliselt ei leidnud ma hetkel veel "õigeid" kohtasid üles. On kellegil sellelt jõelt mõni hiljutine tulemus?
Minu boonuseks oli laupäeval põlema unustatud auto tuled. Pimedaga tagasi liikudes, läbi metsa tulekuma nähes, ise veel mõtlesin: "oh, näe... keegi tuleb ööpüüki tegema"
Tore oli autot seal metsavahel käima lükata.