Hehhee... Eks mu eelmine komm oli väikese konksuga jah, kahjuks oli konks nüri ja kida kulunud rsk...
Samas hakkasin siin selle asja peale mõtisklema... Minule on alati jäänud mulje, et Vanameister käib salajõgedel, kus keegi teine ei käi ja saab rahus kolle kakkuda. Kui aga nüüd su väide tõepoolest tõele vastab, siis tekib tahes-tahtmata küsimus, et kuhu need kalad siis kadunud on? Ometigi ei saa ju süüdistada ülepüüki jõgedel, mis pole nn. nimekirjas ja mida eriti ei külastata? Äkki oled ise liialt osavaks muutunud ja "oma" jõgede populatsioonile kehvalt mõjunud
Kude kudeks, eks see aasta ongi väga kummaline olnud ja kõik on ca ühe kuu võrra nihkes. Uuriks samas huvi pärast Su statistikat, kui avaldada raatsid? Et kuda eelnev hooaeg möödus, kas oli ka tunda, et kala vähem võrreldes 2-3 eelneva aastaga või nagu ikka viimasel ajal olnud (ei mõtle siinkohal nüüd 10-20a taguseid aegu)?
Ma ise justkui kala vähesuse üle nuriseda ei oskaks viimastel hooaegadel - samas eks mul aastakümnete tagune võrdlusmoment puudub ka ja 5-8a tagused hooajad kulusid puhtalt õppimisele... Et võibolla olen hetkes, kus ongi väga vähe kala aga kuna igal korral ikka miskit saan, siis tundub, et justkui kõik on OK, samas samade oskustega samades kohtades püüdes oleksin 5-8a tagastel hooaegadel kümnete kaupa kalu saanud igal püügikorral.