Alustuseks soovitan kõigil broneerida endale tunnike ning tuua kapist külma õlut!
Sai siis elus teist korda Soomes Turu saarestikus kalal käidud. Kui esimesel korral tänavu kevadel just millegagi hõisata ei olnud, siis nüüd läks samas kohas märksa paremini - isegi üllatavalt hästi.
Püügiaega oli meil neli päeva, millest kaks täis- ja kaks poolikut päeva. Kohe esimese päeva õhtupoolikul esimesi viskeid tehes oli aru saada, et seis on parem kui kevadel ja kala sööb. Umbes 2 tundi saimegi püüda kui esimene koll paati tuli. Kohe esimesel õhtul sai latt päris kõrgele aetud - 9,8 kg ja 109,5 cm haug.
Nelja püügipäeva jooksul minu suurimad 4,9; 6,1; 7,6 ja 9,8. Sõbral jäi seekord suurimaks 4,4 ning teisel paatkonnal 3,6. Veel oli päris mitmeid 1-3kg kalu, kes osad ka fileeks said.
4.9 kg
6,1 kg
7,6 kg
See 7,6ne pakkus ikka mega emotsiooni. Alustades sellest, et reetis oma asukoha ning siis samasse kohta loopides jubeda pauguga otsa kargas. Kuna sidur oli ka selle kalaga kuidagi lahjemas seades, siis möllu sai kogu raha eest.
Ei hakka pikka juttu kirjutama, sest videost saate ise vaadata mis täpsemalt toimus. Kahjuks olin mina ainuke kellel kaamera rinnal, seega kaadrid võib-olla veidi ühetaolised.
Videos on vähe tilu-lilu ja palju kalu. Nüüd avage õlle ja nautige:
Edu kalavetel!