Jeekim wrote: Ei paista selles jutus siirast soovi tagada kaladele kuderahu, vaid paistab pigemini soov vältida püügikeeldu kudeajal.
Jah... eks eelarvamustega on raske võistelda. Kui Sa minu pärast muretsed siis tea, et sügisel ma nirede ääres ei käi. Ei meeldi mulle see sügisene loodus - kõik on surnud, külm ja kole. Lõhe ja merikat olen lisaloa alusel vast äkki oma 10-15x püüdmas käinud aga no ei ole minu jaoks see. Niiet isegi, kui CR oleks jõeka puhul lubatud n.ö praegusel keeluajal, siis minust jääksid "pesaperioodil" nad puutumata. Talvel on aga teine teema, detsembri lõpust juba kibeleb niredele, eriti kui lumi maas on. Lumine loodus, miinuskraadid ja vaba vesi on väga äge kooslus millest mina küll ei ole nõus loobuma, olgu või keeluaeg.
Ja pealegi, ega siin foorumis ühe või teise ettepaneku peale nagunii midagi ei muutu, selles osas võid rahulikult magada. Avaldan lihtsalt oma seisukoha, et mida rohkem on spinnaga mehi jõgede ääres, seda keerulisem on igasugu elektrikutel, võrgutajatel vms tegelastel tegutseda!
Niiet, peace! Käime parem kalal ja naudime püüke ning saake. Varsti tuleb keeluaeg, siis naudivad oma saake teiste vahenditega püüdjad