Täna käidud. Kuna ma nüüd juba veidi üle aasta olen käinud, siis võib juba virisema hakata, et liiga palju inimesi käib mere ääres
Tegelikult, ma ei ütleks, et see mind üldse ei häiri, eriti kui keegi on minu neeme peal ja on roninud sinna, kuhu hoopis visata tuleks. Sellegi poolest, meri pole minu oma ja nii palju neid inimesi ka nüüd ei käi, et üldse viskama ei mahu.
Päeval käis siis härra Paunverel üks alamõõduline korra käest läbi. Minul ei midagi. Jalutasin juba auto juurde, kui järksu tuli enne loojangut vikerkaar välja, algas otse minu eest mere seest. Võtsin seda märgina ja tegin veel paar viset. Kahjuks jäi lant tugevalt kivi taha kinni ja ei hakanud riske võtma, läksin sellele järgi. Tegin sealt veel ühe pika viske paralleelselt kaldaga ja tundsin, et midagi on otsas. Väga väike ei tundunud kala olevat, aga ei hakanud ootama, et ta ennast mulle näitaks ja hakkasin vaikselt kala väsitades kalda poole minema. Tõstsin ta kalda ääres landist kinni võttes välja - ma ei teagi, kas see kõige õigem tegevus oli. Igaljuhul pikkus oli L57 ja kaalu umbes 2 kilo.
Landiks aapua hõbetatud käsitöö. Tegelikult oli lant roheline, aga kuna ma oma täishõbeda eelmine kord ära kaotasin ja täna mul just sellist vaja läks, siis hõõrusin värvi pea täielikult maha. Natuke on piinlik praegu, sest enne kala saamist hakkasin just kahtlema neis lantides. Enam ei kahtle.