Veidi pikemalt kirjutada, siis esimene vise sai tehtud täpselt 00:01. Esimene alakas oli käes 00:04 :lol:
Pea tunnike üritasin püüda, kuna kuu tõttu oli üllatavalt valge. Peale kopra sabalöögi rohkem midagi ei saanud ja kobisin autosse tagasi magama.
~7:35 paiku veeres sillale üks volkari multivan (777 OCE). Ma just sättisin ka end samal ajal uuesti püügile ja võtsin suuna ülesvoolu, kui kaks tüüpi rahumeeli mööda hakkasid jalutama. Pika vaidlusega tehti mulle selgeks, et jõgi pole minu oma ja kalu jagub kõigile. Ja et kuna nemad ei kavatse küll minu järgi püüda, lähevad hoopis ise kaugemale ette ja "jätavad" mulle täpselt sellise lõigu, nagu nende meelest mulle piisama peaks...
Kell oli juba täpselt nii palju kah, et ise kuskile mujale kiirustada enam ei viitsinud ja jäin sinna ikkagi püüdma. Tõmbasin tempo maha ja viitsin veidi aega, et rahulikult püüda saaks.
Pärast ebameeldivat vahejuhtumit tundus õnn siiski pöörduvat ja kohe alguses ka üsna palju actionit oli.
Päeva (ja miks mitte ka terve hooaja) pärl tuli klassikalisest kohast, kust just kaks viset varem alaka olin saanud.
l48 L52 1,62 kg
Kena alanud hooaega kaaskannatajatele!