Madis wrote: Me ceemicuga tellisime need:
www.airflofishing.com/buy.cfm/luggage/ai...ack-pack/75/no/50318
Mul on midagi väga sarnast, ehk siis siitsamast kalaportaali e- poest soetatud vest vision Mega Bra
e-pood.kalaportaal.ee/vestid-kalamehele/...-bra-vest-kalamehele
, see, mis on esimestel piltidel, ehk siis uuem mudel, on teist värvi ja minu arust ka ülesehituselt pisut erinev, värv parem jne. Vestiga olen ülimalt rahul, taskuid ja mahutavust on rohkem kui rubla eest, vesti hind siiski natukene krõbe. Mahutavuse koha pealt on võimalik ära paigutada väga palju asju, sest vest väljastpoolt nagu ikka, kaetud erinevate kihiliste taskutega, kuid ka seespool on mitmekihiline vooder, kus siis erinevatel kihtidel, erinevatel kõrgustel on erinevate suurustega taskud (näiteks väljastpoolt üks suur tasku terve vesti ulatuses ülevalt alla ja sees sama tasku vastas kolme lukuga eraldatud taskut ja nende vahel kõrgem krõpsuga tasku välimise ja sisemise seina vahel), kuid samas on ka vest sellisest materjalist, et see kihilisus ei tapa kuumal suvepäeval. Lisaks ka 2 väga head selja peal olevat taskut, millest suurem on külgedelt lukkudega, et saaks vajadusel lisa ruumi juurde tekitada. Ei näe, et millegi äramahutamisega tekiks probleeme, olen tihtilugu kandnud kaasas ülearust stuffi, kuid praegu ei näe, et selle jaoks poleks ruumi, tihti söök, jook, lisa rull (mitte ainult pool). Esimesed korrad, kui vesti kandsin, ei arvestanud sellega, et kui kõik rinnal olevad taskud kraami täis laon ja seljale ei pane midagi siis päeva lõpuks oli kael kuidagi kange. Teiseks, reguleerimisrihmade pingutid tuleb topelt läbi põimida, muidu libisevad pika püügi ajal lahti, kuid, kui on topelt siis paar kolm püügipäeva sama riietuse puhul pole probleem. Kui kunagi keegi peaks huvi tundma siis kindlasti olen nõus vesti näitama!