Svennu, ma arvan, et see erinevus võib kinni olla lukus. Ehk siis see Simmsi vöökott, mis Sul ei pea, on lukuga ja minu mäletamist mööda oli ka Makrellil see versioon:
www.simmsfishing.com/dry-creek-day-pack.html
. Ehk siis samuti lukuga, mitte voltimissüsteemiga nagu Sul seljakott.
Otsin praegu endale ka 100% veekindlat kalalkäigu seljakotti (eelkõige kaamera tarvis) ja hetkel tundub parim variant see:
www.patagonia.com/eu/enDE/product/stormf...-30-liters?p=49225-0
. Sellest on ka lukuga versioon
www.patagonia.com/eu/enDE/product/stormf...-28-liters?p=49153-0
(lukul on küll teine tehnoloogia kui Simmsil), kuid ausalt öeldes ma päris veekindlatel kottidel lukke ikka ei usalda. Vähemalt pikema kasutamise puhul, esimestel kuudel kindlasti toimib hästi. Lisaks on see lukuga versioon ka oluliselt kallim. Samas on lukk kindlasti mugavam ja lukuga versioonil on parem vöö tugirihm.
Ehk kas kellelgi on selle Patagonia rolltopiga (või siis lukuga versiooniga) kogemust? Eelkõige mugavuse ja suuruse osas. 30 liitrise mahutavuse juures on see päris suur kott: kuidas ta seljas istub ja kas liiga kobakas pole?
Patagonia kasuks räägib tugevalt ka see, et sinna saaks osta juurde ka vesti, mis koti külge käib:
www.patagonia.com/eu/enDE/product/conver...ly-fishing?p=81915-0
. On keegi ehk seda proovinud, et kas selline vestilahendus on ka mugav või tolkneb see vestiosa suhteliselt ebamugavalt koti sangade küljes?