Me olime Jeekimiga ka nõutud. Ise vaatasime, mina samuti, no krt kõik ühtlane. Ma Järvekülgi ei tea, oska miskit öelda, teiste teadlaste kohta samuti. Ma seda mõtlesin, et mina vaidlema ei hakka, oska ka ning võtan nii nagu öeldi. Mul tegelikult väga vahet ei ole ka, kas see kala oli 2a meres alguses või ei.
Muideks teadlaste kohta veel üks hea näide. Ühe kalaga, aastaid-aastaid tagasi, kui vanuseks öeldi mingi olematu arv, siis Jeekim vist ärritus ja ütles, et täitsa rumal jutt ning otsis 10-12 linki, viidet ajakirjandusest, saatsin edasi. Sain "teadlaselt" vastuse, et krt meie ka ei tea, et me uurime ainult merikaid ja selle järgi. Et te vaadake, otsustage ise! Ma lugesin suurte silmadega ja hakkasin naerma.
Ma panen ühe pildi ka selle tõestuseks, et punane täpp ei sõltu vist tõesti (vähemalt ainult) toidust- kala püütud mereühenduseta jõest, mitte ühtegi punast täppi, ainult pruunid. Kala ka ise hele ja liivapealt püütud. Millest enne kirjutasin, kohast ka. Liha oli tulipunane ja kõhus kirpvähid, mitte ühtegi punast täppi.