Teen ka oma esimese postituse siia foorumisse
Pole merika püüki väga pikalt harrastanud, eelmine aasta niisama mõni katsetus ja see aasta olime sõbraga pühapäeval teist korda mere ääres. Kohti väga ei tea, käime ja katsetame. Püüame kaldalt ja õnnestus kala ära näha. Sõber sai ühe alamõõdulise, oli vast 30+cm, mis ujub ilusti edasi. Mul oli kohe järgmise viskega tunduvalt suurem otsas, aga läks ära koos landiga. Võttis madalas vees ja hakkas hirmsasti rapsima. Landilõksu pööral andis järgi, läks pooleks, mis on täiesti hämmastav. Kasutan siit e-poest tellitud Lucky John PRO SERIES "Nice Snap" suurus 1 lõkse, ei tea kas oli praak või ongi nii ebakvaliteetne. Rohkem ma igal juhul nendega katsetada ei julgenud ja sidusin ühe teise lõksu otsa, mis kaasas oli. Kiitma peab Hansen lante, sõbral toimis Fight R/V ja mul Stripper R/H, millest ka kohe ilma jäin
Eks kaldalt püüdes on landist ilmajäämise võimalus nagunii tunduvalt suurem, kui kahlakatega.
Kahjuks rohkem kala ei õnnestunud näha, kuid püük oli meeldiv. Pärast võttu adrenaliin möllas korralikult, käed värisesid veel tükk aega
Ehk keegi annab mõne soovituse, kuhu kanti võiks nädalavahetusel püüdma minna. Konkreetselt oma spotti keegi avaldama ei pea, vaid ehk mõni suunav koha nimi?